Wat is het?

We hebben een uitgebreid aanbod om je met andere mannen te verdiepen op diverse thema’s. Op deze pagina kun je een selectie vinden van ons aanbod op het vlak van een mannenworkshop. Interesse? Inschrijven? Via de links kom je op de betreffende sites van onze begeleiders van Mannengroep.nl.

Workshop Seksualiteit in het Licht door William

Waar gaat de mannenworkshop Seksualiteit in het Licht over?

Je bent uit seksualiteit ontstaan. Seksualiteit in de brede betekenis van seksuele energie zoals deze in Tantra wordt gehanteerd: de levensenergie die begint in ons bekken, die in ons hart liefde wordt en in ons hoofd groeit tot bewustzijn. Verlangen is de stuwkracht in deze energie. Met grensoverschrijdende ervaringen, afkeuring van ouderfiguren en/of invloed van stigma’s of porno is een gezonde erotische basis voor velen verstoord geraakt.

Door groeiend lichaamsgewaarzijn en (spiritueel) bewustzijn, komt er (meer) toegang tot verlangens, seksuele gevoelens en seksuele energie. Dit leidt uiteindelijk, in mijn ervaring tot een veelbelovende wereld voorbij ‘nodig hebben’ of kortstondige bevrediging. Mijn missie is om in deze Workshop Seksualiteit voor mannen, een veilige plek te creëren waarin verlangen er mag zijn en je tot jezelf kunt komen: Seksualiteit in het Licht.

Meer weten en inschrijven? Klik hier om naar website www.williamwilson.nl te gaan.

Wat kun je verwachten in de mannenworkshop Seksualiteit in het Licht?

Je wordt uitgenodigd jouw seksuele energie en jouw verlangen te ervaren met openheid voor alles wat zich aandient, licht of donker, stil of heftig, stromend of stagnerend. Dat gaat voorbij aan de rol van een partner, want de eigen heelwording verloopt niet via de partner maar voltrekt zich in jezelf. Ook wordt jouw plek als zoon van je vader en kleinzoon van je opa opnieuw belicht en ervaren wat daarin helend is.

Mijn vele jaren opgebouwde ervaring bundelt zich in deze mannenworkshop door gebruik te maken van de volgende stromingen:

  • Emotioneel Lichaamswerk (ELW)
  • Systemisch Werk
  • Tantra
  • Sexual Grounding

In deze mannenworkshop krijg je o.a. toegang tot jouw Bron van levensenergie, inzicht in waardoor je dit kwijtraakt en ervaringen hoe deze Bron blijvend een plek te geven in jouw leven. Verbinding met jouw plek tussen de mannen. Inzicht in en ervaring op welke wijze jouw opvoeding belemmerend of voedend is op het vlak van intimiteit en seksualiteit. Vrijheid tot jouw (seksuele) verlangens en op welke wijze dit uiting te geven. Helende stappen in relatie tot jouw mannenlijn (vader, opa, voorvaderen).

Voor wie is de mannenworkshop Seksualiteit in het Licht?

Deze mannenworkshop is geschikt voor mannen die al wat stappen op het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling hebben gezet. Het Lichaamswerk en Systemisch werk betekent dat we op een diepe emotionele laag werken met elkaar. Veel mannen hebben verwonding(en) en/of schaamte opgelopen op dit thema. Ben je bereid dit aan te gaan in een veilige bedding met mannen die dat ook willen? Dan ben je welkom om deel te nemen.

Voor het professionele kader ben je ook welkom om van mijn manier van werken te leren en jezelf te ontwikkelen. Maar dan wel óók persoonlijk, want dit werk is enkel te geven via jouw persoonlijke ervaringen en verhaal.

Meer weten en inschrijven? Klik hier om naar website www.williamwilson.nl te gaan.