Sessie informatie
 • Datum :
  21-05-2020
 • Tijd :
  van 10:00 tot 13:00
 • Platform :
  Zoom
 • Kosten :
  €35

Deze online mannengroep geeft (meer) vertrouwen in jouw eigen kracht wanneer je jouw blokkade serieus neemt in het omgaan met onzekerheid of angst in crisistijd. Door William Wilson.

Deze Corona COVID-19 crisis raakt ons allemaal. Er worden vergelijkingen gemaakt met de crisisjaren 1930-1940. In hele korte tijd is een bijzonder grote verandering gekomen in ons dagelijkse routine. En er staat ons nog heel wat te wachten. Dat raakt onze basis, onze zekerheden en ons bestaansrecht. Logisch als je daar last van hebt met gevoelens van onbehagen, onzekerheid en/of angst.

In deze online intro-sessie gaan we als mannen onder elkaar de confrontatie aan in alle eerlijkheid met wat deze tijd nu werkelijk met je doet. In een veilige setting oprecht delen wat je het meest raakt in de afgelopen 2 maanden. We werken aan het onderscheid tussen Angst en Bang. En waar dit ook mogelijke raakt aan jouw eigen geschiedenis of wat je ouders ooit hebben meegemaakt. Angst is een slechte raadgever omdat het iets ouds oprakelt waardoor het in het heden disfunctioneel is. Maar het gevoel van gezond Bang vertelt ons dat we behoefte hebben aan veiligheid. We leren van elkaar over manieren om uit de angst te komen en weer een veilige basis van vertrouwen te ervaren. Daar hebben we ons lijf voor nodig en ondanks de online vorm komt dat wel (enigszins) aan bod.

In deze 2,5-3 uur durende Zoomsessie werken we afwisselend plenair en in kleine groepjes in (virtuele) breakout rooms. Ervaring hebben in het werken met Zoom is niet noodzakelijk. Je leert heel snel hoe het werkt.

Doelgroep voor deze intro-sessie is mannen met de intentie om werkelijk naar zichzelf te kijken. Geef op het inschrijfformulier a.j.b. kort aan welke ervaringen je hebt op het vlak van persoonlijke groei en ontwikkeling. Tevens is dit een mogelijk voor kennismaking met het oog op meerdere vervolgsessies bij Mannengroep.nl.

Van harte welkom.

Meld je nu aan!
Totaal: € -